Directeur/eigenaar - Willy Lemmen

 In 1997 ben ik gestart met Faces. Aanvankelijk heb ik in de eerste jaren alleen nog cursussen verzorgd voor amateurs. Met behulp van gastdocenten en het bezoeken van buitenlandse beurzen hebben we kennis binnen gehaald. En daardoor zijn we met de opleiding gegroeid naar het professionele segment.
Mijn missie is iedereen de liefde voor het vak mee te geven. Daarbij is integriteit, oprechtheid en transparantie belangrijke leidraad. Zowel bij het lesgeven als ook bij de zakelijke afhandeling.
   

Docent Kap- en Haarwerk - Petra van Wouw

Naast de volledige opleiding tot vakgrimeur bij Faces, heb ik een opleiding tot visagiste bij Beautypartner in Rotterdam en haarstyliste bij Micky Jooren in Tilburg gevolgd en diverse workshops op het gebied van HD-technieken (Jos Brands/Kryolan), Sinterklaas (studio Bessels), facepainten (Wolff Brothers, Mark Reid en Lynn Jamieson) en hoeden maken (de Hoedemaakster en Sylie Faces). Jaarlijks ga ik ook naar vakbeurzen in het binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

 Voor wat betreft mijn werkervaring kan ik inmiddels terugkijken op een paar drukke jaren. Als grimeur bij diverse theatergezelschappen zoals bijv. het Klein Operakoor Wilhelminapark in Utecht, Theatergroep Onvermijdelijk in Etten-leur, dansschool Goetjaer te Etten-Leur, Het grote feest van Sinterklaas in Chassee Breda en vele scholieren voorstellingen.Maar ook als visagiste voor Philips commercials, Stichting Opkikker, diverse videoclips voor bands en vele fotoshoots.Ook heb ik mijn medewerking verleend aan bioscoopfilms als Sinterklaas en het geheim van vijf december en de laatste Joris en Boris film.Daarnaast doe ik ook regelmatig bruids- en feest make-up en kapsels.